Antero Mäkinen

Antero Mäkinen

Antero Mäkinen on lääkäri, joka on erikoistunut sukupuolitautien diagnosointiin ja hoitoon. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus alalta, ja hän on auttanut lukemattomia potilaita saamaan tarvitsemansa hoidon. Hän on erittäin perehtynyt kaikkiin sukupuolitauteihin liittyviin näkökohtiin ja on aina ajan tasalla uusimmista tutkimuksista ja kehityssuuntauksista. Hän suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja on henkilökohtaisesti kiinnostunut jokaisesta potilaastaan. Hän on omistautunut tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa ja asettaa aina potilaidensa tarpeet etusijalle.

Tausta ja koulutus

Antero Mäkinen on syntynyt ja kasvanut Suomessa. Hän suoritti lääkärin tutkinnon Helsingin yliopistossa vuonna 1992 ja suoritti sen jälkeen sukupuolitautien erikoislääkärin tutkinnon Turun yliopistossa. Hän on työskennellyt sukupuolitautien ehkäisyn ja hoidon parissa yli 25 vuotta. Lääkärin tutkinnon lisäksi hän on suorittanut myös kansanterveystieteen maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa.

Uran kohokohdat

Antero Mäkinen on työskennellyt sukupuolitautien ehkäisyn ja hoidon alalla yli 25 vuotta. Hän on auttanut lukemattomia potilaita saamaan tarvitsemansa hoidon. Hän on erittäin perehtynyt kaikkiin sukupuolitauteihin liittyviin seikkoihin ja on aina ajan tasalla viimeisimmästä tutkimuksesta ja kehityksestä. Hän on omistautunut tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa ja asettaa aina potilaidensa tarpeet etusijalle.

Antero Mäkisen lähestymistapa sukupuolitautien diagnosointiin ja hoitoon

Mäkinen on sukupuolitautien varhaisen toteamisen ja hoidon vahva puolestapuhuja. Hän uskoo, että mitä nopeammin henkilö saa diagnoosin, sitä nopeammin hän voi aloittaa hoidon ja sitä epätodennäköisemmin hänellä on vakavia terveydellisiä komplikaatioita. Hän uskoo myös vakaasti potilaiden valistukseen ja pyrkii varmistamaan, että hänen potilaansa ovat hyvin perillä sairaudestaan ja käytettävissä olevista hoitovaihtoehdoista.